Het is mogelijk op verschillende wijzen de activiteiten en evenementen te sponsoren die door de Stichting Loopgebeur'n Zuidhorn worden georganiseerd. Hiervoor zijn verschillende sponsorpakketten ontwikkeld. Van uitgebreide pakketten voor de hoofdsponsoren, tot sponsoring van onderdelen zoals reclameborden. Ook kleinere vormen van sponsoring zijn mogelijk. Alle sponsoren worden vermeld in de advertenties, op de website van de Stichting Loopgebeur’n Zuidhorn en op de reclameborden. Tevens krijgen alle sponsoren een aantal vrijkaarten voor deelname aan de ZUIHORuN. U kunt een keuze maken op welke wijze u onze activiteiten wilt ondersteunen. Een en ander wordt vastgelegd in een sponsorcontract.

In het sponsor informatieboekje is aangegeven welk sponsorpakket welke onderdelen omvat. In vergelijking met andere jaren hebben we de opzet iets veranderd. We kennen diverse sponsorpakketten, oplopend van € 150,- tot € 1500,- en diverse pakketten daartussenin. In het informatieboekje staat per pakket aangegeven wat u als sponsor van ons mag verwachten. 
 
Daarnaast is het altijd mogelijk specifieke afspraken met ons te maken. Heeft u wensen, maak ze aan ons kenbaar! 
 
Uiteraard kunt u ook donateur worden van onze loop. U verstrekt dan een bijdrage, waarvan u de hoogte zelf bepaalt. Wij nemen uw naam dan echter niet mee in onze uitingen.
 
 
{pdf}http://hummelzuidhorun.nl/images/sponsors/SponsoringStichtingLoopgebeurnZuidhorn%202016.pdf|height:770|width:750{/pdf}